Dit waren de beste Walibi Frightnight creeps die je daar tegenkomt (of kwam)

Deze maand organiseerde Walibi Holland speciaal voor Halloween de scene ‘Frightnights’ en het bleek weer een daverend succes. Ondanks al het gedoe rondom corona was het park gewoon open en konden de bezoekers zich wezenloos schrikken van de Halloween creeps die in het park rondlopen. Wij zochten uit welke instagrammers de meest angstaanjagende outfits droegen en delen deze met jullie. Overigens was alle plezier maar voor korte duur en moet het park vanaf volgende week stoppen met Frightnights ‘omdat het te druk was’, zo meldt de Stentor. Heel lullig voor diegenen die al een ticket hebben gekocht maar er geen gebruik van kunnen maken. In november komt Walibi met informatie over restitutie. 

Wel is het wat jammer dat ‘wanneer het te druk is’ de complete scene op slot wordt gedaan. Men zou het parkkunnen openen voor minder bezoekers, zodat deze ook kunnen genieten van de angstaanjagende Halloween scenes, maar afijn, hieronder de afbeeldingen van de beste Halloween creeps van dit jaar. Zoals je ziet is er enorm veel tijd en energie gestoken in het maken van prachtige outfits. Jammer dat alle plezier maar voor korte duur bleek:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gabriel Aaron Brown (@gaaaaaaeeeeebuuh) op

Tjonge. Als je dan nog niet schrikt van de vlijmscherpe tanden van een psychopate clown die je in je gezicht hijst en mogelijk corona verspreidt, dan wel van de onderstaande, ja, wat is het eigenlijk? Zombie? In ieder geval is de jongen op de bovenstaande foto extra goed beschermd, met z’n mondkapje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kevin (@kevinvdp) op

Jammer genoeg wordt het park Walibi Holland nu gedwongen de frightnights te stoppen. Volgens diverse mensen op sociale media zou het namelijk onverantwoord zijn dat het park zoveel mensen toelaat, echter wordt daarbij voorbij gegaan aan het feit dat iedereen die bang is voor een coronabesmetting gewoon het beste gewoon thuis kan blijven, waarom zouden anderen niet zich kunnen bewegen zoals zij willen? Nu Walibi definitief Frightnights stopzet, wordt het wel heel erg saai in Nederland.