Nieuwe grimmige progressive techno met Soul Button in de Steyoyoke Podcast #090

Op Soundcloud is opnieuw een hele vette podcast van Soul Button verschenen deze week. De nieuwe Steyoyoke Podcast, nummertje 90 alweer, duurt welgeteld langer dan een uur en bestaat uit de meest recente techno, deep house en progressieve tunes die Soul Button aan elkaar verbindt. Zoals we van de DJ  gewend zijn, gaat het in deze podcast weer om zeer melodieuze en rustige elektrische muziek met een langdurig opbouw en heftige climax. Luister de podcast hieronder via Soundcloud:

Vanaf 00:34 kun je het beste je gordels omdoen en je klaarmaken voor de aftrap van een nieuwe Soul Button Podcast. De DJ en producer is bijzonder geliefd en bekend in de techno scene en speelde in de afgelopen jaren onder meer in Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event (ADE), was regelmatig te vinden in de gure techno bunkertjes van Berlijn en bezocht in het legendarische jaar 2017 Beirut om daar in Libanon een van de meest vette sets allertijden neer te zetten. Die moet je ook zeker even terugluisteren zodat je weet wat je al die tijd hebt gemist in je muzikale leven.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld HIGHTS produceert Soul Button ook dankzij deze volgende ‘corona lockdown’ gewoon door en weet dus van geen ophouden. Ook Joris Voorn lijkt door de lockdown volledig van het padje te zijn gegaan trouwens, maar dan alleen muzikaal bedoeld. Waar hij eerder nog zeer melodieuze tech neerzette, zien we Voorn nu heel veel ‘hakke takke’ geluiden op Soundcloud produceren.