Met deze oplossing minder afleiding tijdens de thuiswerk sessies

Ondernemers zijn enorm creatief tijdens deze nieuwe ‘halve lockdown’ waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk vanuit thuis te werken. Zo heeft de organisatie DeskCube een product ontwikkeld dat hierop aansluit en wil voorkomen dat je tijdens je thuiswerksessie wordt afgeleid door huisgenoten. De DeskCube biedt je voldoende ruimte en zorgt voor rust tijdens het thuiswerken zodat je maximaal productief kunt zijn. 

Niet iedereen heeft een huis dat geschikt is om geconcentreerd thuis te werken. Stel je hebt drukke huisgenoten die veelvuldig door het huis wandelen en je afleiden, dan kun je dat voorkomen door op een andere kamer te gaan zitten, maar die is niet altijd beschikbaar. Je kunt je oordopjes indoen om afleiding te voorkomen of heuse oogkleppen opzetten in een poging de bewegingen van je huisgenoten niet te hoeven zien, maar ook dergelijke oplossingen zijn beperkt.

Een andere oplossing is de aanschaf van een op maat gemaakte ‘DeskCube’, waarmee je mogelijke afleidingen tijdens je thuiswerk sessie verdringt uit het zicht. Je kunt de inrichting van de Cube, de stoffering en de kleuren naar jouw smaak aanpassen, zodat het helemaal past bij jouw werkstijl en jouw huis.

Volgens de creatieve ondernemers die het product hebben ontwikkeld voldoet deze aan de toenemende vraag nu steeds meer mensen thuiswerken: “DeskCube is de flexibele en slimme oplossing voor inrichtingsvraagstukken die Covid-19 met zich meebrengt. Wij bieden simpel en snel een veilige werkomgeving voor al je medewerkers, zonder ingrijpende verbouwing.”

De Desk Cube kan online worden besteld en wordt vervolgens bij jouw thuiswerkadres afgeleverd. Hij object is ook eenvoudig in te klappen en klaar te maken voor transport. Wel is het groot en zwaar, dus het is niet iets dat je zomaar even meeneemt op de fiets, maar dat mag de pret niet drukken.

Eenmaal thuis geïnstalleerd heb je een stuk minder afleiding.