Miss Melera is helemaal aan in nieuwste Colourizon Deephouse Remix op Soundcloud

Doordat de maatregelen van de overheid de oer-Hollandse festivaltraditie onmogelijk maakt, is het voor die-hard festivalgangers die van elektronische muziek houden nagels bijten. Gelukkig zijn er tal van topartiesten te vinden die doorgaan in hun missie en prachtige deuntjes verspreiden via Soundcloud. Een van de producers die onverdroten voortgaat in het verspreiden van haar vibe is Miss Melera. Ook deze week komt ze met een nieuwe mix: de Colourizon podcast, nummer 97 alweer. Het mooie aan Melera is dat ze weet dat haar fans haar volgen vanwege haar muziek, niet haar stem. Je kunt dus heerlijk ongestoord luisteren:

Miss Melera is onder meer bekend van Amsterdam Dance Event (ADE), speelde regelmatig voor DGTL en was ook vaste klant bij de Groningse editie van Pleinvrees. Een festivallabel waar ze overigens regelmatig voor draaide en op goede ontvangst van het publiek kon rekenen. Daarnaast speelde Melera in allerlei Europese steden.

Degenen die van elektronische muziek houden, zoals bijvoorbeeld grimmige techno van Soul Button of de nostalgische deuntjes van Afterlife, ervaren vaak moeite om deze passie te delen met vrienden als deze onbekend zijn met elektronische muziek. Gelukkig is er in zo’n geval Miss Melera, die het mogelijk maakt om met mensen van allerlei muzieksmaken, gezamenlijk te kunnen genieten van elektronische muziek.

Ze is een ware meester in het opbouwen van rustige en upbeating sounds richting, soms ook wel, harde techno waar je goed op kunt stampen. Ook deze podcast was weer een ‘klassieke’ Misse Melera sessie. Genieten dus. En, vergelijk voor de lol eens haar optreden van deze week met die uit 2016. Deze dame heeft zich heel erg goed ontwikkeld.