Word burgerjournalist via het OPEN Redactie kanaal op Telegram!

Wil je onderdeel worden van het Nieuwsframes.nl netwerk en burgerjournalist zijn? Dat kan! Door lid te worden van ons Telegram kanaal kun je jouw ideeën, feiten en andere zaken delen. Ook is het mogelijk om via het Telegram kanaal je opiniestukken met ons te delen. Op die manier word je onderdeel van een journalistieke start-up en bepaal je mede welke content op de Nieuwsframes.nl website verschijnt. 

De Open Redactie is open voor iedereen, maar er is geen garantie dat je bijdragen leiden tot de publicatie van nieuwsberichten of opiniestukken. Wel nemen we alle serieuze bijdragen mee in overweging. Als je bijvoorbeeld video’s, foto’s of ander beeldmateriaal hebt ter ondersteuning van het journalistieke werk, dan mag je deze uiteraard met ons delen.

Dankzij het Open Redactie-model geven we alle Nederlanders de kans om samen met ons deze journalistieke start-up vorm te geven.

Dus, wil je meedenken, tips geven of zelf opiniestukken schrijven voor publicatie? Word dan onderdeel van de Open Redactie van Nieuwsframes.nl. Via de onderstaande link kun je lid worden!

Word lid van de Open Redactie