Famke Louise breekt coronabubble af, Rob Jetten geërgerd

De fractievoorzitter van D66, Rob Jetten, is zichtbaar geërgerd dat model Famke Louise samen met andere artiesten de coronabubble afbreekt. Op sociale media had het model namelijk een bericht geplaatst met de hashtag ‘ik doe niet meer mee’. Volgens Jetten moeten er direct consequenties volgen en zou Famke Louise de inkomsten die ze eerder ontving voor deelname aan een coronacampagne ‘moeten terugbetalen’.

Rob Jetten moet witheet zijn geweest na het bekijken van de video waarin Famke Louise zegt dat de Nederlanders alleen samen de overheid onder controle krijgen’ en ‘dat ze niet meer meedoet’ met de coronabubble van de Tweede Kamer.

De reden van Jettens opmerkingen? Tijdens de lockdown in maart hielp Famke Louise de Rijksoverheid een campagne op te zetten om jongeren bewust te maken van het coronavirus. Maar nu enkele maanden later blijkt wat de realiteit is van het coronavirus, is ze samen met artiesten een campagne begonnen om het beleid van de regering te bekritiseren. Zoals onderstaande Tweet laat zien was Jetten helemaal niet blij met deze nieuwe ontwikkelingen.