Doneer aan Nieuwsframes

Het is onze visie dat de onafhankelijke journalistiek alleen kan bestaan wanneer de afhankelijkheid van geconcnentreerde geldstromen in de vorm van adverteerders, subsidiestromen of kredietverstrekkers wordt beperkt. Omdat Nieuwsframes.nl een journalistieke start-up is vragen wij geen abonnementskosten, maar donaties. De donaties zijn eenmalig. Het is volledig aan u hoeveel en wanneer u doneert aan Nieuwsframes.nl. Met de donaties betalen we onze ICT’ers, columnisten en journalisten en wordt de nieuwste journalistieke start-up van Nederland uitgebouwd met het doel de diverseiteit van ideeën in het maatschappelijk debat te versterken.

U doneert niet zomaar geld, maar investeert feitelijk in de ontwikkeling van nieuwe onafhankelijke nieuwsmedia, waarbij het plan is om volledig afhankelijk te zijn van individuele donoren en onafhankelijk van geconcentreerde geldstromen zoals overheidssubsidies en grote adverteerders. Lees in ons artikel ‘het tijdspad van Nieuwsframes.nl’ om te zien waar uw geld naartoe gaat.

Doneer Bitcoin

  • Doneer een bedrag aan Bitcoin en verstuur deze naar de onderstaande wallet: 
  • 3NnBjtpKnSXPEGHaLqgyMx67Ga7sQC7Ce8
  • Anoniem en veilig

Doneer via Paypal

  • U bepaalt zelf het bedrag van de donatie. De donatie is eenmalig, maar u kunt ervoor kiezen om per termijn te doneren.

Redactie Updates

Het laatste nieuws